top of page
Saxofonist boeken voor live muziek: Recepties & feesten

Saxofonist boeken: Inhuren als muzikant, live muziek en live band voor recepties, theaters, concerten en feesten als huwelijk, tuinfeest, verjaardagen & many more!

Het hele repertoire, noot voor noot …

Als saxofonist ben ik, Stefaan Daems uit het Tessenderlo (Limburg), gespecialiseerd in het hedendaagse repertoire voor saxofoon, maar ook traditionele muziek speel ik met veel passie en interesse. U kunt mij als professionele muzikant inhuren voor concerten, live muziek (solo en in band) op feesten en recepties & voor saxofoonlessen als docent en coach.

Live muziek: Solo en live band voor feesten, huwelijk & recepties

solo, sax en piano, live band en sax met D.J.

Live muziek als extra sfeer

Een muzikale invulling voor uw organisatie?

Als professioneel saxofonist maak ik uw event geslaagd als solist of in duo met piano op een receptie, vernissage, tuinfeest, academische zitting, open deur dagen, enz…

In duo met elke D.J. zorg ik voor een meerwaarde op uw party met enkele sfeer makende optredens.

#theater

Theatervoorstelling

Mistig land

Mistig landis een monoloog rond het thema dementie. Deze intieme muziektheatervoorstelling kijkt in het hoofd van een dementerende. Een persoonlijk proces van een vrouw die de kunst van het verlies probeert te vatten, samen met haar naasten. De voorstelling houdt het midden tussen poëzie en herkenbaarheid, woord en muziek, tussen hier en herinnering.

Tekst en spel: Lies Vandeburie

Muziek: Stefaan Daems

OPGELET: niet alles staat op de website, indien je vragen hebt of meer wil weten over de mogelijkheden of diensten, mij graag contacteren.

saxofonist gezocht | Professionele saxofonisten Limburg

Stefaan Daems inhuren voor live muziek (feesten en recepties) of lessen?

U kan ons boeken in heel België via 0479 740 331

bottom of page