Saxofonist boeken: Inhuren als muzikant, live muziek en live band voor recepties, theaters, concerten en feesten als huwelijk, tuinfeest, verjaardagen & many more!

Het hele repertoire, noot voor noot …

Als saxofonist ben ik, Stefaan Daems uit het Tessenderlo (Limburg), gespecialiseerd in het hedendaagse repertoire voor saxofoon, maar ook traditionele muziek speel ik met veel passie en interesse. U kunt mij als professionele muzikant inhuren voor concerten, live muziek (solo en in band) op feesten en recepties & voor saxofoonlessen als docent en coach.

Concertprogramma's

Ik geef u als organisator bezieling op uw podium en betovering van de luisteraar.
Solo, in duo met piano of klavecimbel, of in een combo neem ik uw publiek mee in de magie van live muziek.

Crossover

Een programma vol jazzinvloeden samen met Jean-Marie Van Broeckhoven op piano. De grootste namen uit het hedendaags repertorium komen voorbij.

Live muziek: Solo en live band voor feesten, huwelijk & recepties

Live muziek als extra sfeer

Solo, met meerdere saxofonisten, in duo met piano  of een volledige liveband

Jazz, populair of  klassiek. Voor recepties, huwelijk of andere feesten! 

Ook voor muzikale ondersteuning kunt u bij mij terecht. Als muzikant speel ik livemuziek op uw evenement, waarbij de muziek niet centraal staat maar eerder als achtergrondmuziek voor extra sfeer zorgt. Als solist , in duo met piano of live band breng ik jazz, populaire of klassieke muziek voor uw receptie, huwelijk, housewarming, verjaardagsfeest, bruiloft, tuinfeest, diner, kamerconcert, tijdens een academische zitting, in een hotelbar of taverneZowel binnen als buiten Limburg (gans België).

Theatervoorstelling

Mistig land

“Mistig land” is een theatermonoloog met live saxofoonmuziek, geïnspireerd op het boek “Hersenschimmen” van Bernlef. Actrice Lies Vandeburie leest herschreven fragmenten uit de roman, terwijl ik voor de muziek teken. Deze productie is perfect geschikt voor culturele centra, theaterzalen, maar ook voor rvt’s of wzc’s. Er is ook een aangepaste versie voor scholen.

Flyer Meer informatie
Schoolvoorstellingen

Educatief programma/schoolconcert

De evolutie van de saxofoon, een geschenk van de geniale uitvinder Adolphe Sax

In dit muziekprogramma stel ik de evolutie van de saxofoon voor via gerelateerde composities. Vanaf de geboorte van Adolphe Sax (1814), de uitvinding van het instrument (1840-45), via de neoromantische en swing-periode in de Verenigde Staten tot het hedendaags saxofoongebruik. Met teksten, muzikale voorbeelden en technische uitleg over hoe de klank ontstaat, is deze voorstelling over een unieke Belgische uitvinding zeer interessant voor het basisonderwijs en eerste graad secundair.

Theatervoorstelling

Mistig land

Deze voorstelling is aan te raden voor de tweede en derde graad secundair, maar “Mistig land” leent zich ook als bij- of nascholing voor medewerkers in verzorgingsinstellingen. Gebaseerd op het boek “Hersenschimmen” van Bernlef.