Saxofoonlessen - privéles saxofoon

Saxofoonlessen | Leer musiceren als een saxofonist

Ik, Stefaan Daems, ben muziekdocent & saxofoondocent aan de Academie voor muziek en woord in Tessenderlo en aan het Stedelijk conservatorium voor muziek, woord en dans in Hasselt in Limburg. Ik geef er les in saxofoon en kamermuziek. U kunt mij contacteren als professioneel saxofonist voor concerten, livemuziek (solo en band) en voor privélessen in heel België.

 Saxofoonles

Voor saxofoonles in alle stijlen kan u altijd een afspraak maken. De lessen kunnen elk moment aangevat worden en zijn zowel voor beginnende als gevorderde saxofonisten. De lessen zijn voor kinderen en/of volwassen. Kennis van notenleer is niet nodig en kan tegelijk aangeleerd worden.

saxofoonles
press to zoom
saxofoonles
press to zoom
1/1

Masterclass

Ik geef ook masterclasses in saxofoon en kamermuziek zowel in België als in het buitenland. Deze lessen in saxofoonstijlen zijn bedoeld voor leerlingen aan muziekacademies, saxofonisten in muziekverenigingen en voor de muziekhandel.

Coaching

Verder kunt u bij mij terecht voor coaching. Als u als saxofonist deel wilt nemen aan nationale of internationale wedstrijden, toelatingsproeven of concerten geef ik u zo veel mogelijk bagage mee om meer kans te maken.

Saxofoonlessen

Interesse in saxofoonlessen of verdieping van je techniek en stijl? 

Neem dan vrijblijvend contact met me op!