Saxofoonlessen | Leer musiceren als een saxofonist

Ik, Stefaan Daems, ben muziekdocent & saxofoondocent aan de Academie voor muziek en woord in Tessenderlo en aan het Stedelijk conservatorium voor muziek, woord en dans in Hasselt in Limburg. Ik geef er les in saxofoon en kamermuziek. U kunt mij contacteren als professioneel saxofonist voor concerten, livemuziek (solo en band) en voor privélessen in heel België.

Ook te boeken voor concertprogramma's

Ik geef u als organisator bezieling op uw podium en betovering van de luisteraar. Solo, in duo met piano of klavecimbel, of in een combo neem ik uw publiek mee in de magie van de muziek.

Privélessen

Voor privé saxofoonlessen kan u altijd een afspraak maken. De lessen kunnen elk moment aangevat worden en zijn voor zowel de beginnende als gevorderde saxofonisten. Kennis van notenleer is niet vereist en kan tegelijk aangeleerd worden.

Masterclass

Ik geef ook masterclasses in saxofoon en kamermuziek zowel in België als in het buitenland. Deze lessen in saxofoonstijlen zijn bedoeld voor leerlingen aan muziekacademies, saxofonisten in muziekverenigingen en voor de muziekhandel.

Coaching

Verder kunt u bij mij terecht voor coaching. Als u als saxofonist deel wilt nemen aan nationale of internationale wedstrijden, toelatingsproeven of concerten geef ik u zo veel mogelijk bagage mee om meer kans te maken.