Stefaan Daems

Contacteer mij

Muzikant huren voor uw feest of evenement? 

Saxofonist Stefaan Daems!

Bent u op zoek naar die unieke muzikale touch die uw evenement onvergetelijk maakt?  Stefaan Daems, een gepassioneerde saxofonist uit Tessenderlo (Limburg), brengt live muziek naar een hoger niveau voor uw huwelijk, privéfeest, bedrijfsevenement, en meer. Met een repertoire dat zich uitstrekt van de gouden hits van de jaren '70 tot de hedendaagse klassiekers, belooft elk optreden een onvergetelijke ervaring te zijn.

Live muziek is sfeer!

  • Saxofoonoptredens voor evenementen: Van huwelijken tot bedrijfsopeningen, en alles daartussenin. Elk evenement wordt verrijkt met live saxofoonmuziek, aangepast aan uw specifieke wensen.
  • Duo Optredens: Een bijzondere samenwerking met een pianist of DJ, voor die extra dimensie aan uw feest of receptie.
  • Band inhuren: Op zoek naar een volledige band? Via Stefaan kunt u de perfecte band samenstellen voor uw evenement.

Wat maakt Stefaan Daems tot dé ideale muzikale partner?

  • Veelzijdigheid: Van de serene klanken bij een huwelijksmis tot de levendige sfeer van een tuinfeest, Stefaan's repertoire dekt elke behoefte.
  • Samenwerking met DJ's: Een unieke performance door samenwerking met uw DJ, inclusief een vooraf besproken muzieklijst.
  • Gemak: Voor optredens heeft Stefaan enkel een tafel en een stopcontact nodig; de rest regelt hij zelf.
  • Overal beschikbaar: Stefaan Daems is te boeken voor events in heel de Benelux, Frankrijk en Duitsland

Over Stefaan Daems

Als professioneel saxofonist, met een rijke ervaring in zowel het hedendaagse als traditionele repertoire, brengt Stefaan Daems een unieke sfeer naar elk evenement. Of het nu gaat om een intieme huwelijksmis in de kerk, een bruisende receptie, of een grootse opening, Stefaan's passie en expertise garanderen een muzikale beleving van topniveau.

Voor degenen die geïnspireerd zijn om zelf te leren spelen, biedt Stefaan ook saxofoonlessen aan, als ervaren docent en coach. 

Boek nu een onvergetelijke muzikale omlijsting van uw evenement

Stefaan Daems staat klaar om van uw evenement een muzikaal spektakel te maken. Van huwelijken tot jubileums en bedrijfsevenementen, laat live saxofoonmuziek mee de sfeer bepalen die u zoekt. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en verzeker uzelf van een onvergetelijke muzikale invulling voor uw evenement. 

Laat de muziek spreken - met Stefaan Daems, waar elke noot telt.

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent
Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0479 74 03 31
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0844.291.364


  • Overal beschikbaar: Stefaan Daems is te boeken voor events in heel de BeneluxFrankrijk en DuitslandBoek Stefaan

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw muziekproductie te bespreken en zet de eerste stap naar een onvergetelijk muzikaal project.

[email protected]
Lichtveld 77 , 3980 Tessenderlo

Stefaan Daems

Of u nu op zoek bent naar een sprankelende live performance voor uw evenement, een getalenteerde sessiemuzikant voor uw studio-opnamen, een onmisbare aanvulling op uw live-optredens, Stefaan biedt een ongeëvenaarde muzikale ervaring.

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent