Stefaan Daems

Contacteer mij

Stefaan Daems - Sessiemuzikant voor saxofoon

Zoekt u naar die ene unieke sound die uw studio-opnamen naar een hoger niveau tilt? Stefaan Daems is uw antwoord. Als ervaren saxofonist met een breed muzikaal bereik, van de warme klanken van traditionele muziek tot de frisse tonen van hedendaagse hits, voegt Stefaan diepte en karakter toe aan uw muziekproducties. 

Over Stefaan Daems

Gevestigd in Tessenderlo (Limburg), is Stefaan Daems een professioneel saxofonist bekend om zijn veelzijdigheid en emotionele expressie. Zijn rijke ervaring in zowel liveoptredens als studio-opnames maakt hem de ideale keuze voor artiesten, bands, en producers die op zoek zijn naar een unieke muzikale toevoeging aan hun werk. 

Diensten

  • Alle soorten opnames: Of het nu gaat om een enkele track of een geheel album, Stefaan's saxofoonspel verrijkt uw muziek met authentieke en aangrijpende klanken.
  • Arrangementen: Op zoek naar specifieke arrangementen of wilt u samenwerken aan de creatie van nieuwe muziek? Stefaan's expertise en creativiteit staan tot uw dienst.
  • Breed spectrum aan genres: Van jazz, blues, en soul tot pop en elektronische muziek, Stefaan's brede repertoire en aanpassingsvermogen maken hem geschikt voor een diversiteit aan muzikale genres.

Waarom Stefaan Daems kiezen als sessiemuzikant?

  • Professioneel: Stefaan's jarenlange ervaring en professionaliteit garanderen opnames van hoge kwaliteit die uw verwachtingen overtreffen.
  • Creatief: Naast zijn vaardigheden als sessiemuzikant, biedt Stefaan ook waardevolle creatieve inzichten die uw muziekproject kunnen verrijken.
  • Flexibel: Stefaan kan zich gemakkelijk aanpassen aan uw technische vereisten en voorkeuren.

Boek Stefaan Daems voor uw studioproject

Laat Stefaan Daems uw opnames naar een hoger niveau tillen. Met zijn expertise en passie voor muziek, is Stefaan de ideale sessiemuzikant om uw projecten te verrijken met diepte, emotie, en originaliteit. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw muziekproductie te bespreken en zet de eerste stap naar een onvergetelijk muzikaal project.

Met Stefaan Daems aan uw zijde, is elke noot een stap dichter bij perfectie.

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent
Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0479 74 03 31
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0844.291.364


  • Overal beschikbaar: Stefaan Daems is te boeken voor events in heel de BeneluxFrankrijk en DuitslandBoek Stefaan

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw muziekproductie te bespreken en zet de eerste stap naar een onvergetelijk muzikaal project.

[email protected]
Lichtveld 77 , 3980 Tessenderlo

Stefaan Daems

Of u nu op zoek bent naar een sprankelende live performance voor uw evenement, een getalenteerde sessiemuzikant voor uw studio-opnamen, een onmisbare aanvulling op uw live-optredens, Stefaan biedt een ongeëvenaarde muzikale ervaring.

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent