Mistig land

Contacteer mij

Mistig Land - een intieme muzikale verkenning van dementie

In "Mistig Land" wordt het publiek meegenomen op een diepgaande reis door het landschap van dementie. Deze ontroerende muziektheatervoorstelling, gespeeld door Lies Vandeburie, combineert monoloog, muziek, en poëzie tot een krachtig verhaal over verlies, herinnering en liefde. Met Stefaan Daems verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding, verkent deze voorstelling op een unieke wijze de innerlijke wereld van een vrouw die geconfronteerd wordt met de uitdagingen van dementie.

Het verhaal

"Mistig Land" is een intieme blik in het hoofd van een dementerende. Het is een persoonlijk relaas van een vrouw die worstelt met de sluipende mist van het geheugenverlies. Terwijl zij de kunst van het verlies probeert te vatten, worden wij als toeschouwers uitgenodigd om haar proces van nabij te volgen, samen met haar naasten. Dit verhaal balanceert op de fijne lijn tussen de poëzie van het moment en de harde realiteit van herkenbaarheid, tussen het hier en nu en de echo's van het verleden.

De voorstelling

"Mistig Land" houdt het midden tussen een monoloog en een muzikale omlijsting, waar woorden en noten elkaar vinden in een delicate dans. Lies Vandeburie neemt zowel de tekst als de trompet voor haar rekening, en brengt een rijke, emotionele vertolking die het hart raakt. Stefaan Daems voegt met zijn muzikale talent een extra dimensie toe aan de voorstelling, waardoor het thema dementie op een nog dieper niveau wordt verkend.

Voor wie?

"Mistig Land" is een must-see voor iedereen die geraakt wordt door het thema dementie, of dat nu uit persoonlijke ervaring is of uit een brede interesse in de maatschappelijke en persoonlijke impact ervan. Theater- en muziekliefhebbers zullen de unieke combinatie van monoloog en muziek waarderen, evenals de diepe emotionele lagen die deze voorstelling biedt. 

Ontdek "Mistig Land" en laat u meenemen op een reis van emotie, herkenning, en poëzie. Dit is niet zomaar een voorstelling; het is een ervaring die nog lang na het doven van de theaterlichten zal nazinderen. Meer informatie: Mistig Land

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0479 74 03 31
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0844.291.364


  • Overal beschikbaar: Stefaan Daems is te boeken voor events in heel de BeneluxFrankrijk en DuitslandBoek Stefaan

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw muziekproductie te bespreken en zet de eerste stap naar een onvergetelijk muzikaal project.

[email protected]
Lichtveld 77 , 3980 Tessenderlo

Stefaan Daems

Of u nu op zoek bent naar een sprankelende live performance voor uw evenement, een getalenteerde sessiemuzikant voor uw studio-opnamen, een onmisbare aanvulling op uw live-optredens, Stefaan biedt een ongeëvenaarde muzikale ervaring.

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent