Stefaan Daems

Contacteer mij

Verrijk uw live performances met saxofoon

Bent u een band of solo-artiest op zoek naar die extra dimensie in uw liveoptredens? Stefaan Daems is de perfecte aanvulling op uw muzikale project. Als ervaren saxofonist, bekend om zijn veelzijdigheid en emotionele expressiviteit, brengt Stefaan een unieke mix van hedendaagse en traditionele muziek die uw belevenis naar een hoger niveau tillen. 

Over Stefaan Daems

Gevestigd in Tessenderlo (Limburg), is Stefaan Daems een doorgewinterde saxofonist die bekend staat om zijn passie voor muziek en zijn vermogen om elk optreden speciaal te maken. Zijn expertise omvat een breed scala aan muzikale stijlen, van de authentieke feel van jazz en blues tot de levendige ritmes van pop en elektronische muziek. Stefaan is de ideale partner voor bands en solo-artiesten die streven naar een onvergetelijke live performance. 

Diensten als live-muzikant

  • Live optredens: Of u nu een intiem concert geeft of een groot festivaloptreden plant, Stefaan's saxofoonspel verrijkt uw muziek met die unieke, emotionele laag die het publiek zal raken.
  • Muzikale arrangementen: Zoekt u naar specifieke saxofoonarrangementen of wilt u samen nieuwe muzikale wegen verkennen? Stefaan levert niet alleen virtuoze performances, maar biedt ook creatieve input en arrangementen die naadloos aansluiten bij uw muzikale visie.
  • Tour support: Op zoek naar een vaste saxofonist voor uw tour? Stefaan's flexibiliteit en professionele instelling maken hem een betrouwbare en verrijkende toevoeging aan uw tournee. 

Waarom u Stefaan Daems graag mee het podium op neemt

  • Professionele ervaring: Met jarenlange ervaring in liveoptredens, studio-opnames en als muziekleraar, brengt Stefaan heel wat professionaliteit en ervaring mee.
  • Creatieve synergie: Naast zijn rol als uitvoerend artiest draagt Stefaan bij aan het creatieve proces door zijn inzicht en ervaring, wat resulteert in een rijkere, meer gelaagde live-ervaring.
  • Veelzijdigheid: Stefaan's uitgebreide muzikale kennis en aanpassingsvermogen stellen hem in staat om in verschillende muzikale genres een grote meerwaarde te bieden, waardoor hij een perfecte match is voor elke band of solo-artiest. 

Interesse? Laten we eens afspreken

Laat Stefaan Daems de saxofoonklanken brengen die uw live optredens onvergetelijk maken. Met zijn passie, expertise, en muzikale flexibiliteit, is Stefaan de ideale keuze voor elke band of solo-artiest. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw live project te verkennen en zorg ervoor dat uw volgende optreden iets is waar het publiek nog lang over zal praten.

Met Stefaan Daems aan uw zijde wordt elke noot een belevenis

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent
Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0479 74 03 31
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0844.291.364


  • Overal beschikbaar: Stefaan Daems is te boeken voor events in heel de BeneluxFrankrijk en DuitslandBoek Stefaan

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw muziekproductie te bespreken en zet de eerste stap naar een onvergetelijk muzikaal project.

[email protected]
Lichtveld 77 , 3980 Tessenderlo

Stefaan Daems

Of u nu op zoek bent naar een sprankelende live performance voor uw evenement, een getalenteerde sessiemuzikant voor uw studio-opnamen, een onmisbare aanvulling op uw live-optredens, Stefaan biedt een ongeëvenaarde muzikale ervaring.

Stefaan Daems, Muziekdocent & saxofoondocent